Drone Workshop bij jouw bedrijf op locatie

CREATING NEXT LEVEL DRONE MAGIC

Van aanmodderen met je drone tot adembenemende beelden!

Ben jij als bedrijf een trotse eigenaar van een geweldige drone maar heb je ergens het knagende gevoel dat je er niet alles uithaalt? Wil je die next leven drone magic zelf kunnen creëren? Wil je jezelf verbeteren op zaken als settings, voorbereiding en nabewerking? Dan is deze 'Creating Next Level Drone Magic'-workshop perfect voor jouw bedrijf.

Maximaal aantal personen: 10

Wat: Praktijk en theorie (dit is bespreekbaar)

Tijd: 10:00 tot 17:00 (dit is bespreekbaar)

WAT KRIJG JE

 • Drone workshop op locatie

 • Combinatie van theorie en praktijk

 • 7 uur lang hoogwaardige informatie

 • Ruimte voor al jouw vragen

 • Vliegen in de praktijk op een rustige locatie in de buurt

 • Editen van drone foto's in Lightroom Classic

BertSwart brug - online -0228.jpg

In deze drone workshop leren we jou hoe je jouw drone van A tot Z mastert. Als je al een aantal vlieguren hebt gemaakt, weet je heel goed dat goede footage schieten meer is dan het in de lucht gooien van je drone en lukraak te fotograferen. Tijdens deze workshop wordt aanklooien en 'op hoop van zegen' verleden tijd. Je gaat namelijk alles leren over de juiste settings, goedwerkende composities, stabliserende beelden schieten, scherpe foto's, de kracht achter adembenemende beelden, hoe je je het best kan voorbereiden, het vliegen zelf én ALLE Lightroom-geheimen die jouw beelden naar de next level brengen. Ben jij klaar om te rocken?

Deze workshop wordt deels theoretisch en deels praktisch. Dan kunnen we namelijk alle facetten van het vak leren. Zo krijg je dus eerst de kennis over het 'hoe', 'wat' en 'waarom'  en kan je later zelf praktisch aan de slag en zelf on the spot nog vragen wat je te vragen hebt.

"En dat alles in een ongedwongen en gezellig sfeer! TOP!"

Wat een interessante én gezellige dag! Als beginnend droner zonder fotografie achtergrond was mijn doel vooral om voor mijn nieuwe hobby tips en trics te ontvangen. Wat is het dan mooi dat je dankzij deze workshop met meer naar huis gaat: nóg meer enthousiasme voor dronefotografie.

Voor deze dag was een leuk en interessant programma samengesteld. In het eerste deel namen Lonneke en Marion ons vanuit hun eigen ervaring, passie voor hun vak en sprekende voorbeelden mee in de wereld van het dronen. Dit was een prima opwarmer voor het leukste deel: met drone-genoten op pad om te dronen en op locatie tips krijgen over het dronen en fotograferen. Om vervolgens aan het eind van de middag foto's na te bewerken en elkaars eindresultaat te bewonderen. En dat alles in een ongedwongen en gezellig sfeer! TOP!

Lonneke en Marion, nogmaals dank voor deze leuke, gezellige en interessante dag. Wie weet tot een volgende keer!!

- Dennis van Wieren

NA DEZE WORKSHOP

 • Bespaar je enorm veel tijd omdat je precies weet aan welke knoppen je moet draaien wat betreft je drone fotografie

 • Weet je exact hoe je prachtige drone foto- en videobeelden maakt

 • Zit je nooit meer te twijfelen over wat de beste settings zijn

 • Weet je precies hoe je de beste kwaliteit foto's schiet

 • Weet je de precieze do's en don't m.b.t. drone beelden schieten

 • Ken je al onze geheimen waardoor we onze huidige successen hebben behaald 

20220203_ERFF_Fotoshoot-Dronedames-20.jpg

MARION STOFFELS

Ik ben inmiddels al vanaf mijn 14e bezig met fotografie. En het afgelopen jaar ben ik me dedicated gaan verdiepen in drone fotografie. Het heeft mijn fotografie naar in nieuwe hoogte gebracht (letterlijk haha). Het vogelperspectief biedt ontzettend veel nieuwe en interessante mogelijkheden. Eenmaal ervaren met drone fotografie kan je jezelf op een unieke manier op de markt zetten waardoor de juiste zakelijke klanten jou benaderen.

 

Maar waar begin je? Waar mag je vliegen? Wat is een mooi perspectief? Deze vragen kwamen allemaal bij mij om de hoek en ik vond het in het begin best lastig dit allemaal uit te vogelen. Ik wil dit jou graag besparen door kennis te delen! Sharing is caring zeggen ze maar zo!

LONNEKE TUBBING

De afgelopen 4,5 jaar ben ik me dedicated gaan verdiepen in drone foto- en videografie. Ik merkte en merk nog steeds dat er een enorme vraag is naar beelden vanuit de lucht. Naast dat het dronen echt een passie is, is het dus ook zakelijk een enorm verstandige keuze omdat drone fotografie dé manier is om op te vallen met je content online.

 

Drone fotografie heeft iets magisch en klanten zien dat. Zelf vind ik het geweldig om al mijn skills te delen, het geeft me zoveel voldoening om te zien hoe anderen met mijn tips de meest fantastische beelden schieten! 

Drone fotografie workshop

GRIJP JE KANS!

Net zo enthousiast geworden als wij?

Investering: 1497 euro (max 10 personen)

LET OP: VOL = VOL!

Heb je vragen over de workshop? Stuur ons een bericht via Instagram of mail naar dronedames@gmail.com

Drone fotografie workshop